Billit integratie met het Lightspeed Retail kassasysteem

Een nieuwe integratie van Billit met het Lightspeed Retail kassasysteem, waardoor je eenvoudig facturen kunt genereren vanuit je verkopen. Met de NIEUWE koppeling van Juka.Retail worden niet alleen verkoopgegevens gesynchroniseerd, maar ook de betaalstatus van de factuur wordt automatisch overgenomen in Billit, én je beheert intussen ook je volledige boekhouding in Billit.

Billit gekoppeld aan je Lightspeed kassa door Juka.Retail

Facturen van Lightspeed transacties

De koppeling zorgt het voor een gestroomlijnd en geautomatiseerd facturatieproces. Je hoeft niet langer handmatig betalingen bij te houden en te verwerken, omdat Billit de betaalstatus automatisch bijwerkt op basis van de gegevens uit Lightspeed. Dit bespaart je kostbare tijd en minimaliseert de kans op fouten.

De koppeling tussen Lightspeed en Billit zorgt voor een duidelijk overzicht van de betalingsstatus van je facturen. Je kunt in één oogopslag zien welke facturen openstaan, welke betaald zijn en welke nog in behandeling zijn. Dit stelt je in staat om je debiteurenbeheer efficiënter te beheren en proactief op te treden bij openstaande betalingen.

Daarnaast zorgt de automatische synchronisatie van betaalstatussen tussen Lightspeed en Billit ervoor dat je altijd een up-to-date financieel overzicht hebt. Dit is van onschatbare waarde bij het opstellen van rapporten, het volgen van je bedrijfsprestaties en het nemen van weloverwogen beslissingen.

De e-factuur - Peppol

Een groot voordeel van Billit is de mogelijkheid om e-facturen te ontvangen en verwerken. Dit is niet alleen efficiënt en milieuvriendelijk, maar ook een wettelijke verplichting voor veel bedrijven.

Met de e-factuurfunctionaliteit van Billit kun je facturen elektronisch ontvangen en direct verwerken in je boekhouding. Dit bespaart tijd en moeite die anders zouden worden besteed aan het handmatig invoeren en verwerken van papieren facturen.

Bovendien is het ontvangen van e-facturen vaak een vereiste van overheidsinstanties en grote bedrijven. Door deze verplichting na te leven en e-facturen te accepteren, vermijd je mogelijke sancties en blijf je in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Kortom, met Billit kun je e-facturen ontvangen en voldoen aan de verplichting om elektronische facturen te accepteren. Dit biedt niet alleen efficiëntie en kostenbesparingen, maar ook de naleving van wettelijke vereisten.

WIST JE DAT?
Er is momenteel een wetsvoorstel lopende dat alle ondernemers zal verplichten om vanaf 1 januari 2024 e-facturen te kunnen ontvangen (via Peppol).

Gekoppeld met je bankrekening

Een extra kenmerk van Billit is de mogelijkheid om alle facturen eenvoudig af te punten met betalingen op je bankrekening. Wat het nog handiger maakt, is dat dit zelfs automatisch kan gebeuren wanneer je bankrekening gekoppeld is aan je Billit dossier.

Met deze functie bespaar je kostbare tijd en minimaliseer je de kans op fouten bij het verwerken van inkomende facturen en betalingen. Je kunt eenvoudig de gegevens van ontvangen facturen invoeren in Billit, inclusief het factuurbedrag, de leverancier en de vervaldatum.

Wanneer je bankrekening gekoppeld is aan je Billit dossier, zal het systeem automatisch je banktransacties scannen en proberen overeenkomende betalingen te vinden voor de openstaande facturen. Door het afpunten van facturen met betalingen te automatiseren, hoef je niet langer handmatig te zoeken naar de juiste transacties en deze te koppelen aan de bijbehorende facturen.

Je volledige boekhouding

Een belangrijk kenmerk van Billit is de mogelijkheid om alle facturen in te voeren, zowel uitgaande als inkomende facturen. Daarnaast biedt Billit ook de mogelijkheid om alle andere documenten die relevant zijn voor je boekhouder in te voeren.

Wat betreft inkomende facturen, kun je deze eenvoudig invoeren in Billit, inclusief alle relevante informatie, zoals de leverancier, factuurbedragen en vervaldatums. Dit stelt je in staat om al je inkomende facturen op één plek te beheren en ze gemakkelijk terug te vinden wanneer dat nodig is.

Naast facturen biedt Billit de mogelijkheid om alle andere documenten die van belang zijn voor je boekhouder in te voeren. Dit kan onder meer betrekking hebben op bonnetjes, onkostennota’s, bankafschriften en andere financiële documenten. Door al deze documenten in Billit in te voeren, creëer je een georganiseerd en digitaal archief, waardoor je boekhouder gemakkelijk toegang heeft tot alle benodigde informatie.

Kortom, Billit stelt je in staat om zowel uitgaande als inkomende facturen en andere relevante documenten voor je boekhouder in te voeren. Dit kenmerk biedt je een georganiseerd en digitaal archief, vereenvoudigt je administratieve taken en vergemakkelijkt de samenwerking met je boekhouder.

Gekoppeld met je boekhouder

Door Billit te koppelen aan je boekhouder kunnen financiële gegevens naadloos worden uitgewisseld. Je kunt gemakkelijk je verkoopgegevens, inkomende facturen en andere relevante informatie delen met je boekhouder, zonder gedoe met het handmatig verzamelen en versturen van documenten. Dit bespaart tijd en minimaliseert de kans op fouten bij het overbrengen van gegevens.

Real-time samenwerking: Met de koppeling tussen Billit en je boekhouder kunnen jullie in real-time samenwerken aan je financiële administratie. Je boekhouder heeft direct toegang tot de gegevens in Billit, waardoor ze snel en efficiënt kunnen werken. Dit maakt het gemakkelijker om vragen te stellen, advies te krijgen en eventuele problemen of onduidelijkheden direct op te lossen.

Découvrez les avantages de
van koppelen met Billit

Billit gekoppeld aan je kassasysteem biedt een totaaloplossing voor je onderneming, waarbij administratieve taken worden geautomatiseerd en je bedrijfsvoering wordt geoptimaliseerd. Maak gebruik van de voordelen en kenmerken van Billit en bereik nieuwe hoogten met jouw bedrijf.

Start een proefversie van Billit.

Conseils personnalisés et
assistance complète

Chez Juka.Retail, nous comprenons qu'un démarrage en douceur avec un nouvel outil est essentiel pour votre entreprise.

C'est pourquoi nous proposons un accompagnement personnalisé lors de l'installation et de la formation. Notre équipe expérimentée est prête à vous guider à chaque étape du processus, afin que vous puissiez tirer le meilleur parti du système. Que vous ayez besoin d'aide pour installer, configurer le système ou former votre personnel, nous sommes là pour vous aider. De plus, il y a toujours une assistance, y compris une assistance par téléphone et par e-mail fournie par nos fournisseurs.

Si vous souhaitez une assistance complète qui va au-delà de ce que les fournisseurs proposent, nous nous assurons que vous obtenez toujours l'aide dont vous avez besoin.

Voir nos options ici.

Contactez-nous aujourd'hui sans aucune obligation

"*" indicates required fields

Votre nom*
FR
0

Votre panier est vide.