Billit Easy Invoicing

Bespaar tijd en vereenvoudig je facturatieproces met Billit Easy Invoicing, het ultieme online facturatieplatform voor ondernemers en boekhouders. Van het opstellen van offertes tot het verzenden van facturen via e-mail, post of het innovatieve Peppol-netwerk, Billit begeleidt je door elke stap. Automatiseer tijdrovende administratieve taken dankzij onze naadloze bankintegratie en geniet van een geordend en doorzoekbaar online archief. Voor boekhouders en accountants biedt Billit een gratis klantenportaal, waarmee je moeiteloos al je dossiers beheert en gemakkelijk integreert met je boekhoudsoftware. Ontdek vandaag nog de eenvoud en efficiëntie van Billit en laat je bedrijf groeien.

Juka.Retail Billit Easy Invoicing Certified Partner

Billit Easy Invoicing en Juka.Retail

Haal het maximale uit Billit met Juka.Retail als je betrouwbare partner. Wij bieden deskundige begeleiding bij het selecteren van de juiste Billit-licentie die perfect past bij jouw behoeften. Ons professionele team staat voor je klaar om je te helpen bij een vlotte opstart en een naadloze configuratie van het platform. Vertrouw op Juka.Retail voor een moeiteloze integratie van Billit, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

De e-factuur - Peppol

Een groot voordeel van Billit Easy Invoicing is de mogelijkheid om e-facturen te ontvangen en verwerken. Dit is niet alleen efficiënt en milieuvriendelijk, maar ook een wettelijke verplichting voor veel bedrijven.

Met de e-factuurfunctionaliteit van Billit kun je facturen elektronisch ontvangen en direct verwerken in je boekhouding. Dit bespaart tijd en moeite die anders zouden worden besteed aan het handmatig invoeren en verwerken van papieren facturen.

Bovendien is het ontvangen van e-facturen vaak een vereiste van overheidsinstanties en grote bedrijven. Door deze verplichting na te leven en e-facturen te accepteren, vermijd je mogelijke sancties en blijf je in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Kortom, met Billit kun je e-facturen ontvangen en voldoen aan de verplichting om elektronische facturen te accepteren. Dit biedt niet alleen efficiëntie en kostenbesparingen, maar ook de naleving van wettelijke vereisten.

WIST JE DAT?
Er is momenteel een wetsvoorstel lopende dat alle ondernemers zal verplichten om vanaf 1 januari 2024 e-facturen te kunnen ontvangen (via Peppol).

Gekoppeld met je bankrekening

Een extra kenmerk van Billit is de mogelijkheid om alle facturen eenvoudig af te punten met betalingen op je bankrekening. Wat het nog handiger maakt, is dat dit zelfs automatisch kan gebeuren wanneer je bankrekening gekoppeld is aan je Billit dossier.

Met deze functie bespaar je kostbare tijd en minimaliseer je de kans op fouten bij het verwerken van inkomende facturen en betalingen. Je kunt eenvoudig de gegevens van ontvangen facturen invoeren in Billit Easy Invoicing, inclusief het factuurbedrag, de leverancier en de vervaldatum.

Wanneer je bankrekening gekoppeld is aan je Billit dossier, zal het systeem automatisch je banktransacties scannen en proberen overeenkomende betalingen te vinden voor de openstaande facturen. Door het afpunten van facturen met betalingen te automatiseren, hoef je niet langer handmatig te zoeken naar de juiste transacties en deze te koppelen aan de bijbehorende facturen.

Je volledige boekhouding

Een belangrijk kenmerk van Billit is de mogelijkheid om alle facturen in te voeren, zowel uitgaande als inkomende facturen. Daarnaast biedt Billit ook de mogelijkheid om alle andere documenten die relevant zijn voor je boekhouder in te voeren.

Wat betreft inkomende facturen, kun je deze eenvoudig invoeren in Billit, inclusief alle relevante informatie, zoals de leverancier, factuurbedragen en vervaldatums. Dit stelt je in staat om al je inkomende facturen op één plek te beheren en ze gemakkelijk terug te vinden wanneer dat nodig is.

Naast facturen biedt Billit Easy Invoicing de mogelijkheid om alle andere documenten die van belang zijn voor je boekhouder in te voeren. Dit kan onder meer betrekking hebben op bonnetjes, onkostennota’s, bankafschriften en andere financiële documenten. Door al deze documenten in Billit in te voeren, creëer je een georganiseerd en digitaal archief, waardoor je boekhouder gemakkelijk toegang heeft tot alle benodigde informatie.

Kortom, Billit stelt je in staat om zowel uitgaande als inkomende facturen en andere relevante documenten voor je boekhouder in te voeren. Dit kenmerk biedt je een georganiseerd en digitaal archief, vereenvoudigt je administratieve taken en vergemakkelijkt de samenwerking met je boekhouder.

Gekoppeld met je boekhouder

Door Billit te koppelen aan je boekhouder kunnen financiële gegevens naadloos worden uitgewisseld. Je kunt gemakkelijk je verkoopgegevens, inkomende facturen en andere relevante informatie delen met je boekhouder, zonder gedoe met het handmatig verzamelen en versturen van documenten. Dit bespaart tijd en minimaliseert de kans op fouten bij het overbrengen van gegevens.

Real-time samenwerking: Met de koppeling tussen Billit Easy Invoicing en je boekhouder kunnen jullie in real-time samenwerken aan je financiële administratie. Je boekhouder heeft direct toegang tot de gegevens in Billit, waardoor ze snel en efficiënt kunnen werken. Dit maakt het gemakkelijker om vragen te stellen, advies te krijgen en eventuele problemen of onduidelijkheden direct op te lossen.

Découvrez les avantages de
van Billit

Billit biedt een totaaloplossing voor je onderneming, waarbij administratieve taken worden geautomatiseerd en je bedrijfsvoering wordt geoptimaliseerd. Maak gebruik van de voordelen en kenmerken van Billit en bereik nieuwe hoogten met jouw bedrijf.

Start een proefversie van Billit.

Conseils personnalisés et
assistance complète

Chez Juka.Retail, nous comprenons qu'un démarrage en douceur avec un nouvel outil est essentiel pour votre entreprise.

C'est pourquoi nous proposons un accompagnement personnalisé lors de l'installation et de la formation. Notre équipe expérimentée est prête à vous guider à chaque étape du processus, afin que vous puissiez tirer le meilleur parti du système. Que vous ayez besoin d'aide pour installer, configurer le système ou former votre personnel, nous sommes là pour vous aider. De plus, il y a toujours une assistance, y compris une assistance par téléphone et par e-mail fournie par nos fournisseurs.

Si vous souhaitez une assistance complète qui va au-delà de ce que les fournisseurs proposent, nous nous assurons que vous obtenez toujours l'aide dont vous avez besoin.

Voir nos options ici.

Contactez-nous aujourd'hui sans aucune obligation

"*" indicates required fields

Votre nom*
FR
0

Votre panier est vide.