Een Onlinefact kassasysteem

De voordelen van een Onlinefact kassasysteem:

  • Eenvoudig in gebruik, ook zonder enige voorkennis of kassa ervaring
  • Te combineren met betaalterminal, barcode scanners, weegschaal, …
  • Meerdere locaties mogelijk met centrale voorraad
  • Beheer je klanten en hun tegoed in de kassa
  • Omnichannel met een gekoppelde webshop: WooComerce en Shopify. 
  • Facturatie en betalingsopvolging in één pakket
  • Offertes, leverbonnen, bestelbonnen, gegroepeerde facturen, etc.
  • Beheer en optimaliseer je voorraad
  • Eenvoudige rapportering en koppeling met boekhoudprogramma’s

We adviseren je vrijblijvend over de beste manier om Onlinefact in te zetten in je winkel en wij begeleiden jou met de opstart, installatie en training van je Onlinefact kassasysteem.

Vanaf €29 per maand

Waarom een Onlinefact kassa?

Verkoop boosten

Verreken kortingen manueel of automatisch. Creëer kortingsregels en groepskortingen. Beheer vlot terugbetalingen en omruilingen. Vind alle nodige info over een product (locatie, korting, voorraad,...) via de barcode.

Klantengegevens

Voeg notities toe over je klanten. Maak unieke klantprofielen aan op basis van verkoopgeschiedenis. Bied maatwerk en reserveringen aan. Beloon loyale klanten met promocodes en kortingen. Laat klanten uw winkel promoten met cadeaubonnen. Categoriseer bepaalde klanten, bv. ‘VIP’.

Cadeaubonnen

Verkoop cadeaubonnen en volg ze op in het systeem. Een cadeaubon geeft de ontvanger de vrijheid om zelf een cadeau te kiezen dat hij of zij echt leuk vindt. Het is een gemakkelijk en snel cadeau-idee voor de gever, omdat het niet nodig is om na te denken over specifieke cadeaus. Cadeaubonnen zijn ook handig voor online aankopen en kunnen eenvoudig worden verzonden via e-mail of post.

Beheer je voorraad

Maak meerdere productvariaties aan. Geef elk product een eigen serienummer. Combineer individuele producten en verkoop ze als productbundel. Maak speciale orders aan die passen bij de klant. Gebruik één master order voor aankopen, overboekingen en bestellingen. Stuur defecte of beschadigde items terug naar de leverancier - deze worden automatisch uit de voorraad gehaald. Combineer bestellingen en koop goedkoper in bij leveranciers.

Alle nodige documenten

Factuur, verzamelfactuur, bestelbon, offerte, leverbon, ... Alle nodige documenten zijn beschikbaar in de backoffice. Facturen zijn standaard voorzien voor je kassaverkopen indien je klant die wenst.

Koppelen met webshop

Koppel je kassa met jewebshop. Ondersteunde webshopplatformen zijn: WP/WooCommerce, Shopify, Prestashop. Koppelingen op maat zijn mogelijk.

Wat kost een Onlinefact kassa

Stuur ons een bericht en we contacteren je vrijblijvend.

"*" indicates required fields

Jouw naam*

Aarzel niet langer en verhoog het rendement van jouw winkel.

0

Geen producten in uw winkelwagen.