Verlaag nu de kosten van je betaalterminal!

  • Voordelige betaalterminals
  • Goedkope betaaltransacties

Op je bestaande terminal of een nieuwe?

En het beste nieuws is dat je deze voordelen zelfs kunt bekomen met je huidige betaalterminal. Je hoeft geen nieuw apparaat te bestellen of te installeren!

Een betaalterminal biedt talloze voordelen die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen:

  • Allereerst betalen jouw klanten snel en veilig, waardoor ze met een gerust hart kunnen afrekenen.
  • Bovendien zijn betalingen met een terminal ontzettend gemakkelijk, geen gedoe met wisselgeld en kleingeld.
  • Of je nu contante betalingen wilt verminderen of juist verschillende soorten elektronische betalingen wilt accepteren, een betaalterminal is de ideale oplossing.
  • En het beste van alles is dat terminals tegenwoordig zeer betaalbaar zijn.

Meerdere aanbieders

Maak je geen zorgen over het maken van de juiste keuze. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je vrijblijvend te informeren over de beste oplossingen en de meest voordelige tarieven voor jouw betaalterminals en betaaltransacties. We begrijpen dat elke onderneming uniek is, en daarom bieden we maatwerkadvies dat perfect aansluit op jouw specifieke behoeften.

We analyseren vrijblijvend de kosten bij je huidige betaalprovider en stellen indien voordeliger een alternatief voor.

Laat ons je helpen om jouw klanten een optimale betaalervaring te bieden. Met onze hulp kunnen ze gemakkelijk en veilig afrekenen, waardoor ze tevreden zijn én meer zullen kopen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen met de beste betaaloplossingen en de meest voordelige tarieven.

Op maat van jouw zaak

Bij Juka.Retail begrijpen we dat elke zaak uniek is, daarom streven wij ernaar om de perfecte oplossing te vinden voor jouw betaalbehoeften. Met onze expertise en uitgebreide selectie van betaalterminals en betaaltransacties zorgen wij ervoor dat je de ideale match krijgt die aansluit bij jouw bedrijf en persoonlijke wensen. Laat ons je helpen om jouw zaak soepel en efficiënt te laten draaien, met een op maat gemaakte betaalervaring die jouw klanten tevreden stelt en jouw groei bevordert.

Huren of kopen?

Bij Juka.Retail bieden we je de vrijheid om te kiezen tussen het huren of aankopen van een betaalterminal, zodat je de beste optie kunt selecteren die past bij jouw zakelijke behoeften en budget. Of je nu de voorkeur geeft aan flexibiliteit met een huuroptie of liever investeert in een eigen terminal, wij staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste beslissing. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en geniet van naadloze betalingstransacties die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen brengen.

All-in-one oplossing

Bij Juka.Retail begrijpen we dat het accepteren van verschillende betaalmethoden essentieel is voor het succes van jouw zaak. Daarom bieden wij betaalterminals en betaaltransacties aan die alle bekende merken creditcards, zoals MasterCard en Visa, en internationale debetpassen, zoals Bancontact, accepteren. Of je nu lokale klanten of internationale bezoekers bedient, met onze betaaloplossingen ben je verzekerd van een probleemloze transactieverwerking die elke betaling moeiteloos afhandelt. Kies voor veelzijdigheid en vergroot je klantenkring door een betaalterminal van Juka.Retail te gebruiken.

Geen wisselgeld meer

Zeg vaarwel tegen het gedoe met wisselgeld en kleingeld dankzij de gebruiksvriendelijke betaalterminals van Juka.Retail. Met onze geavanceerde technologie kunnen jouw klanten moeiteloos betalen met hun kaarten, waardoor de behoefte aan contant geld tot het verleden behoort. Ervaar het gemak en de efficiëntie van een cashless betaalomgeving, terwijl je tegelijkertijd de klanttevredenheid verhoogt en jouw bedrijfsprocessen stroomlijnt.

Vraag nu je analyse

Bij Juka.Retail vinden we de perfecte oplossing voor jouw betaalbehoeften, met op maat gemaakte betaalterminals en transactiediensten die aansluiten bij jouw zaak en wensen. Of je nu een betaalterminal wilt huren of kopen, de keuze is aan jou, zodat je kunt genieten van flexibiliteit en controle over jouw betalingsprocessen. Met onze betaalterminals worden alle bekende merken creditcards en internationale debetpassen geaccepteerd, waardoor je een breed scala aan betalingsmogelijkheden kunt bieden aan jouw klanten. Bovendien elimineer je het gedoe met wisselgeld en kleingeld, waardoor jouw bedrijf efficiënter en klantvriendelijker wordt.

Persoonlijke begeleiding en
volledige ondersteuning

Bij Juka.Retail begrijpen we dat een soepele start met een nieuwe tool essentieel is voor je bedrijf.

Daarom bieden we persoonlijke begeleiding bij installatie en training. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, zodat je het maximale uit het systeem kunt halen. Of je nu hulp nodig hebt bij het instellen het configureren van het systeem of het trainen van je personeel, we zijn er om je te ondersteunen. Bovendien is er steeds support, inclusief telefoon- en e-mailondersteuning voorzien door onze leveranciers.

Wil je uitgebreide ondersteuning die verder gaat dan wat leveranciers aanbieden, dan zorgen wij ervoor dat je altijd de hulp krijgt die je nodig hebt.

Bekijk onze mogelijkheden hier.

Vraag vandaag nog vrijblijvend
een voorstel

0

Geen producten in uw winkelwagen.