Met Lightspeed Loyalty wordt klantenbinding een fluitje van een cent.

Ontdek Lightspeed Loyalty beloningsprogramma: de innovatieve oplossing voor retailers en horeca die hun klantenbestand willen vergroten en hun concurrenten willen overtreffen. Met Lightspeed Loyalty wordt klantenbinding gemakkelijk en zet je jouw zaak op de kaart als een trendsetter. Hier zijn vier kenmerken en voordelen van deze geweldige tool:

Persoonlijke aandacht
voor klanten

Met het Lightspeed Loyalty beloningsprogramma kun je jouw klanten een persoonlijke winkelervaring bieden. Je kunt hun voorkeuren en eerdere aankopen bijhouden. Zo kun je speciale aanbiedingen en beloningen maken die perfect passen bij wat jouw klanten willen. Ze zullen zich hierdoor speciaal en gewaardeerd voelen.

Leuke beloningen

Maak winkelen bij jou een spel met Lightspeed Loyalty. Je kunt spannende loyaliteitsprogramma’s en beloningsstructuren creëren die klanten aanmoedigen om steeds weer bij jou te kopen. Denk aan exclusieve kortingen, punten sparen en VIP-statussen. Hierdoor blijven bestaande klanten loyaal en trek je ook nieuwe klanten aan die graag deel willen uitmaken van jouw unieke beloningsprogramma.

Inzicht in klantgedrag

Dankzij het Lightspeed Loyalty beloningsprogramma krijg je waardevolle informatie over het koopgedrag van jouw klanten. Je kunt patronen en trends ontdekken, zodat je beter begrijpt wat jouw klanten willen en hoe je ze kunt overtuigen om bij jou te kopen. Met deze inzichten kun je gerichte marketingcampagnes opzetten en je omzet verhogen.

Eenvoudige marketing tool

Ontdek de kracht van geautomatiseerde campagnes met Lightspeed Marketing. Met onze handige tools kun je moeiteloos professionele campagnes opzetten via SMS en e-mail, zonder gedoe. Met onze intuïtieve ‘drag and drop’ e-mailgenerator wordt het creëren van aantrekkelijke e-mails een fluitje van een cent. Sleep gewoon de gewenste elementen naar de juiste plek en voeg je eigen tekst en afbeeldingen toe. Geen technische kennis vereist! En met onze geautomatiseerde SMS-functie kun je jouw klanten op het juiste moment bereiken met relevante berichten. Of het nu gaat om het versturen van gepersonaliseerde aanbiedingen, orderupdates of verjaardagswensen, het is allemaal mogelijk met Lightspeed Marketing. Bespaar tijd en moeite, en zorg ervoor dat je boodschap op de juiste manier overkomt bij je doelgroep. Start vandaag nog met het creëren van effectieve campagnes en bouw aan een sterke klantenbinding.

Ontdek vrijblijvend de voordelen
van Lightspeed Loyalty beloningsprogramma

Wil jij je retailonderneming naar nieuwe hoogten brengen? Kies voor Lightspeed Loyalty en ontdek de vele mogelijkheden om klanten te binden, je omzet te verhogen en een unieke winkelervaring te bieden waarmee je jouw concurrentie voorbijstreeft.

Bekijk het programma op de website van Lightspeed.

Persoonlijke begeleiding en
volledige ondersteuning

Bij Juka.Retail begrijpen we dat een soepele start met een nieuwe tool essentieel is voor je bedrijf.

Daarom bieden we persoonlijke begeleiding bij installatie en training. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, zodat je het maximale uit het systeem kunt halen. Of je nu hulp nodig hebt bij het instellen het configureren van het systeem of het trainen van je personeel, we zijn er om je te ondersteunen. Bovendien is er steeds support, inclusief telefoon- en e-mailondersteuning voorzien door onze leveranciers.

Wil je uitgebreide ondersteuning die verder gaat dan wat leveranciers aanbieden, dan zorgen wij ervoor dat je altijd de hulp krijgt die je nodig hebt.

Bekijk onze mogelijkheden hier.

Neem vandaag nog vrijblijvend
contact met ons op

"*" indicates required fields

Jouw naam*
0

Geen producten in uw winkelwagen.