Transformeer je winkel met het Onlinefact kassasysteem

Verwerk moeiteloos transacties, verhoog de productiviteit en bespaar kostbare tijd met ons efficiënt en intuïtief Onlinefact kassasysteem. Profiteer van naadloze integraties met andere systemen. Doe-het-zelf kassa installatie of wij assisteren je bij de opstart met installatie, training en ondersteuning waar nodig.

kassasysteem winkel onlinefact

Eenvoudig in gebruik,
direct aan de slag

Ontdek de moeiteloze bediening van het Onlinefact Kassasysteem, zelfs zonder enige voorkennis of kassa-ervaring. Of je nu een beginnende ondernemer bent of een doorgewinterde professional, ons intuïtieve en gebruiksvriendelijke systeem stelt je in staat om direct aan de slag te gaan. Met een intuïtieve interface en eenvoudige navigatie hoef je geen kostbare tijd te besteden aan het leren van complexe systemen.

Profiteer van de eenvoud en efficiëntie van het Onlinefact Kassasysteem, zodat je je kunt richten op wat echt belangrijk is: de groei van je bedrijfk

Centraal voorraadbeheer
voor meerdere locaties

Heb je één winkel of meerdere filialen? Ons systeem biedt je de mogelijkheid om al je locaties centraal te beheren.

Met één centrale voorraad kun je nauwkeurig de beschikbaarheid van producten volgen en bijwerken, ongeacht de locatie waar ze worden verkocht. Dit betekent dat je altijd een realtime overzicht hebt van je voorraadniveaus en efficiënt kunt inspelen op de vraag vanuit verschillende locaties. Of het nu gaat om het bijvullen van voorraad, het overboeken van producten tussen locaties of het bijwerken van prijzen, ons kassasysteem biedt de tools die je nodig hebt voor naadloos voorraadbeheer.

Vergroot je verkoop met
aantrekkelijke cadeaubonnen

Geef je verkoop een boost met het gebruik van cadeaubonnen in het Onlinefact Kassasysteem.

Verkoop cadeaubonnen aan je klanten en volg ze eenvoudig op in het systeem. Cadeaubonnen bieden de ontvanger de vrijheid om zelf een cadeau te kiezen dat ze echt leuk vinden, waardoor ze een persoonlijke en gewaardeerde winkelervaring hebben. Cadeaubonnen zijn ook een handig en snel cadeau-idee voor de gever, omdat ze niet hoeven na te denken over specifieke cadeaus. Bovendien zijn cadeaubonnen ook geschikt voor online aankopen, waar ze gemakkelijk kunnen worden verzonden via e-mail of post.

Met het Onlinefact Kassasysteem kun je profiteren van de aantrekkingskracht van cadeaubonnen en nieuwe kansen creëren om je klantenbestand uit te breiden en de verkoop te stimuleren.

Ontdek vrijblijvend de voordelen
van het Onlinefact Kassasysteem

Ervaar zelf de kracht van ons geavanceerde kassasysteem voor jouw bedrijf.

Vereenvoudig je operaties, verhoog je verkoop en maximaliseer je groeipotentieel. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe het Onlinefact Kassasysteem jouw bedrijf kan transformeren.

Bouw sterke klantrelaties op
met geavanceerd klantenbeheer

Bij het Onlinefact Kassasysteem geloven we in het belang van het opbouwen van sterke klantrelaties.

Daarom bieden we geavanceerd klantenbeheer dat je in staat stelt om gepersonaliseerde service te bieden en je klantenbestand effectief te beheren. Voeg eenvoudig notities toe over je klanten, maak unieke klantprofielen aan op basis van hun verkoopgeschiedenis en bied maatwerk en reserveringen aan. Beloon je loyale klanten met promocodes en kortingen, en laat ze je winkel promoten met cadeaubonnen. Met de mogelijkheid om je klanten te categoriseren en segmenten te maken, kun je gerichtere marketinginspanningen leveren en je klantenbestand effectiever benutten.

Ontdek hoe jij met het Onlinefact Kassasysteem krachtige klantrelaties kan opbouwen om je bedrijf te laten groeien!

Eenvoudig documentbeheer
en efficiënte facturatie

Met het Onlinefact Kassasysteem heb je toegang tot een breed scala aan documenten, zoals facturen, verzamelfacturen, bestelbonnen, offertes, leverbonnen en meer. Al deze nodige documenten zijn beschikbaar in de backoffice, zodat je ze gemakkelijk kunt genereren en beheren. De facturatiemogelijkheden stellen je in staat om facturen snel en efficiënt op te stellen en betalingen op te volgen.

Bovendien biedt het kassasysteem standaard facturatie-opties voor je kassaverkopen, indien gewenst door de klant. Met het Onlinefact Kassasysteem kun je je administratie stroomlijnen, tijd besparen en je facturatieproces efficiënter maken.

Naadloze integratie met
webshops en boekhoudsoftware

Breid je verkoopkanalen uit en vereenvoudig je boekhoudprocessen met het Onlinefact Kassasysteem.

Ons systeem biedt naadloze integratiemogelijkheden met populaire webshops zoals WordPress & WooCommerce, Shopify en Prestashop. Door je kassa te koppelen aan je webshop, kun je je voorraad en verkoop synchroniseren en een consistent beheer voeren over zowel je fysieke winkel als je online aanwezigheid.

Daarnaast kun je het kassasysteem eenvoudig integreren met bekende boekhoudsoftware, waardoor je gegevens automatisch worden gesynchroniseerd en je administratieve taken vereenvoudigd worden. Door deze naadloze integraties maximaliseer je efficiëntie, vermijd je dubbel werk en krijg je een volledig overzicht van je verkoop en financiële gegevens.

Het Onlinefact Kassasysteem is ontworpen om je bedrijf soepel te laten werken, of je nu online of offline actief bent.

Persoonlijke begeleiding en
volledige ondersteuning

Bij Juka.Retail begrijpen we dat een soepele start met een nieuwe tool essentieel is voor je bedrijf.

Daarom bieden we persoonlijke begeleiding bij installatie en training. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, zodat je het maximale uit het systeem kunt halen. Of je nu hulp nodig hebt bij het instellen het configureren van het systeem of het trainen van je personeel, we zijn er om je te ondersteunen. Bovendien is er steeds support, inclusief telefoon- en e-mailondersteuning voorzien door onze leveranciers.

Wil je uitgebreide ondersteuning die verder gaat dan wat leveranciers aanbieden, dan zorgen wij ervoor dat je altijd de hulp krijgt die je nodig hebt.

Bekijk onze mogelijkheden hier.

Neem vandaag nog vrijblijvend
contact met ons op

"*" indicates required fields

Jouw naam*
0

Geen producten in uw winkelwagen.