Hét online kassasysteem horeca

Ontdek hoe het Lightspeed kassasysteem horeca jou kan helpen bij het stroomlijnen van werkprocessen en het bieden van de best mogelijke service.

Ontdek hoe het Lightspeed Restaurant kassasysteem horeca jou kan helpen bij het stroomlijnen van werkprocessen en het bieden van de best mogelijke service.

Lightspeed kassasysteem horeca

Het Lightspeed kassasysteem horeca is een cloud-gebaseerd systeem dat speciaal is ontworpen voor restaurants, bars en andere horecagelegenheden. Het biedt een breed scala aan functies, waaronder het beheren van bestellingen, voorraadbeheer, personeelsbeheer en klantgegevensbeheer.

Lange wachtrijen, trage betalingen en bezoekjes aan het voorraad of keuken zijn verleden tijd. Met het multifunctioneel kassasysteem heeft je personeel alle middelen ter beschikking om je klanten correct te informeren en snel verder te helpen.

De online kassa kan volledig mobiel worden dankzij de Lightspeed kassa software op een iPad!

kassasysteem horeca lightspeed

Bestellingen snel en efficiënt verwerken

Met het Lightspeed horeca kassasysteem kunnen horecamedewerkers bestellingen snel en efficiënt invoeren en afhandelen, waardoor de wachttijden voor klanten worden verkort. Het systeem biedt ook uitgebreide rapportage- en analysefuncties, waardoor horecaondernemers inzicht krijgen in hun bedrijfsprestaties.

Integratie met andere software

Een voordeel van het Lightspeed kassasysteem horeca is dat het kan worden geïntegreerd met andere software en platforms, zoals betalingsverwerkers en boekhoudsoftware. Dit maakt het beheren van de financiële aspecten van een horecabedrijf eenvoudiger en minder tijdrovend.

Gebruiksvriendelijk voor alle horecapersoneel

Ten slotte biedt het Lightspeed kassasysteem horeca een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, die gemakkelijk te leren en te gebruiken is voor horecapersoneel van alle niveaus. Dit vermindert de trainingstijd en -kosten voor ondernemers en maakt het gemakkelijk om nieuwe medewerkers in te werken op het systeem.

kassasysteem horeca

Een kassasysteem horeca dat zich aanpast aan jouw zaak.

Laat je niet meer verrassen door onverwachte drukte. Lightspeed Restaurant geeft je de tools om een veilige en efficiënte service te leveren – keer op keer opnieuw.

Multi-store rapportering geeft je alle nodige informatie om meerdere winkels succesvol te runnen. Data biedt real-time zicht op de prestaties van je bedrijf. Op elk moment, wanneer je het nodig hebt.

 

Zaalplan

Verschuif tafels en pas jouw zaalplan aan, zodat werknemers altijd weten waar ze moeten zijn. Gebruik afbeeldingen voor tafels, stoelen en decoratie om uw ruimte zo realistisch mogelijk weer te geven

Reservaties

Voeg ter plekke last-minute reserveringen en speciale verzoeken toe.

Verplaats items

Volg de bestellingen van jouw gasten en transfer items naar verschillende tafels, stoelen of zaalplannen.

Kies voor het horeca kassasysteem dat altijd voor je klaarstaat

We zijn allemaal op zoek naar de ware. Misschien vind je wel wat je zoekt in de tools van Lightspeed. Van geïntegreerde betalingen tot contactloos bestellen; ben je klaar om verliefd te worden?

0

Geen producten in uw winkelwagen.