Kies welke begeleiding je wenst voor de opstart

Bij Juka.Retail bieden we niet alleen de beste online-kassasystemen voor jouw winkel of horecazaak, maar we helpen je ook opstarten met installatie en training zodat jij met een kant-en-klaar systeem kan starten in je zaak. Ons team van experts staat altijd klaar om je te helpen met de installatie van de kassatoestellen, import van producten, trainen van jou en je medewerkers om het maximale uit je systeem te halen. Maar je kan natuurlijk ook zelf je systeem opstarten, installeren en gebruiksklaar maken. Of we helpen jou specifiek waar nodig. 

Bij Juka.Retail bieden we niet alleen de beste online-kassasystemen voor jouw winkel of horecazaak, maar we helpen je ook opstarten met installatie en training zodat jij met een kant-en-klaar systeem kan starten in je zaak. Ons team van experts staat altijd klaar om je te helpen met de installatie van de kassatoestellen, import van producten, trainen van jou en je medewerkers om het maximale uit je systeem te halen. Maar je kan natuurlijk ook zelf je systeem opstarten, installeren en gebruiksklaar maken. Of we helpen jou specifiek waar nodig. 

Full-option installatie en training

Als zaakvoerder is het van groot belang om een goed werkend kassasysteem te hebben. Bij Juka.Retail kun je terecht voor een full-option installatie van uw kassasysteem, inclusief de installatie van de kassa toestellen, de training van jou en je medewerkers en de import van producten in het kassasysteem.

Bij de installatie en training van de kassa toestellen zorgen wij ervoor dat deze naadloos aansluiten op de bestaande infrastructuur en dat alle benodigde software correct wordt geïnstalleerd. Onze specialisten zorgen ervoor dat het kassasysteem volledig operationeel is voordat zij vertrekken.

Vervolgens bieden wij ook trainingen aan voor de medewerkers en jezelf, zodat jullie vertrouwd raken met het kassasysteem en alle functies hiervan kunnen gebruiken. Dit zorgt niet alleen voor een vlottere bediening van de kassa, maar ook voor een hogere klanttevredenheid en efficiëntie.

Tot slot kunnen wij ook de import van producten in het kassasysteem voor jou verzorgen. Dit betekent dat je niet zelf alle producten hoeft in te voeren, maar dat wij dit voor jou doen. Hierdoor kun je direct aan de slag met het kassasysteem en jouw bedrijfsprocessen optimaliseren.

Kortom, bij Juka.Retail ben je verzekerd van een complete full-option installatie en training van het kassasysteem, inclusief installatie van de kassa toestellen, training van de gebruikers en import van producten. Zo kan jij je volledig richten op wat je graag doet.

Assistentie waar nodig

Het is begrijpelijk dat niet alle aspecten van het installeren van een kassasysteem even makkelijk zijn om zelf te doen. Daarom bieden wij als leverancier van kassasystemen verschillende diensten aan die je kunnen ontzorgen.

Een van deze diensten is de installatie van de kassatoestellen. Onze technici kunnen ervoor zorgen dat de kassatoestellen op de juiste manier geïnstalleerd worden en dat alle benodigde software correct geïnstalleerd is. Zo ben je ervan verzekerd dat alles goed werkt en dat je direct aan de slag kunt met je nieuwe kassasysteem.

Daarnaast bieden wij ook trainingen aan voor de gebruikers van het kassasysteem. Het kan lastig zijn om te wennen aan een nieuw systeem, vooral als er veel nieuwe functies zijn. Onze trainers zijn gespecialiseerd in het geven van duidelijke en effectieve trainingen, zodat iedereen snel en efficiënt met het kassasysteem kan werken.

Ook kunnen wij helpen bij het importeren van producten in het kassasysteem. Dit kan een tijdrovende klus zijn, vooral als je veel producten hebt. Door dit aan ons over te laten, zorgen wij ervoor dat al je producten correct en snel geïmporteerd worden in het kassasysteem.

Kortom, wij begrijpen dat het installeren van een kassasysteem een grote taak kan zijn. Daarom bieden wij verschillende diensten aan zoals installatie en training om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en jou te ontzorgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe-het-zelf installatie

Als je op zoek bent naar een kassasysteem voor je winkel, dan kan je de verschillende onderdelen van de installatie zelf uitvoeren. Hieronder vind je een aantal belangrijke onderdelen waarbij je zelf aan de slag kunt:

  1. Installatie van de kassa toestellen: Nadat je de kassa toestellen hebt aangeschaft, kun je deze zelf installeren. In de meeste gevallen is de installatie eenvoudig en kun je deze stapsgewijs uitvoeren. Zorg ervoor dat je de bijgeleverde handleiding goed doorleest en volgt. Als je er niet uitkomt, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

  2. Training van de gebruikers van de kassa: Om ervoor te zorgen dat je medewerkers de kassa goed kunnen gebruiken, is het belangrijk om ze goed te trainen. Je kunt zelf de training verzorgen door bijvoorbeeld een handleiding te maken of een trainingssessie te organiseren. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan zaken zoals het scannen van producten, het afhandelen van betalingen en het opmaken van bonnen.

  3. Import van producten in het kassasysteem: Om ervoor te zorgen dat het kassasysteem goed werkt, moeten alle producten die je verkoopt in het systeem worden ingevoerd. Dit kun je zelf doen door de producten handmatig in te voeren of door een bestand te importeren. Onze klantenservice kan je helpen met het importeren van producten als je hier vragen over hebt.

Door deze onderdelen van de installatie zelf uit te voeren, kun je tijd en kosten besparen. Als je nog vragen hebt over de installatie en training of het gebruik van het kassasysteem, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Optimaliseer je winkel met onze installatie en training

Ben je op zoek naar manieren om je winkel of horecazaak zo snel mogelijk op te starten met onze digitale tools? Ons team van experts biedt persoonlijke en klantgerichte ondersteuning bij de opstart.

Laat ons je helpen om de opstart van je zaak vlot te laten verlopen.

0

Geen producten in uw winkelwagen.