Hoe elektronisch betalen meer verkoop kan opleveren

Elektronisch betalen raakt stilaan ingeburgerd. Meer nog, klanten halen zelfs sneller hun bankkaart boven dan contant geld! Bovendien lijkt het voor klanten evident dat elektronisch betalen wordt aangeboden. Want zeg nu zelf, hoe vaak betalen we zelf nog met cash geld?

Sinds 1 juli 2022 moeten handelaars trouwens wettelijk verplicht een elektronisch betaalsysteem aanbieden. Enkel contante betalingen aanvaarden, kan leiden tot boetes van wel €10.000. Dus geen tijd te verliezen om een betaalterminal aan te schaffen.

Wist je dat er als winkelier talrijke voordelen zijn om elektronisch betalen aan te bieden? Lees verder hoe dit je zelfs meer omzet kan opleveren en je zaak kan doen groeien.

De voordelen van een betaalterminal

Snel en veilig

Een elektronische betaalmethode is een snelle en veilige betaalmethode voor je klant. Je hoeft geen wisselgeld of kleingeld meer te voorzien. En per transactie win je kostbare tijd.

Impulsaankopen

We kennen het allemaal. Met een bankkaart aankopen doen, voelen we niet in direct in onze portemonnee. Bovendien hebben we tegenwoordig altijd geld op zak. Voor jou als winkelier is dat natuurlijk een voordeel. Je klant kan sneller impulsaankopen doen wat uiteindelijk leidt tot meer omzet.

Overzicht inkomsten

Als je klant elektronisch betaalt, dan worden je inkomsten in een duidelijk overzicht weergegeven. Je kan de meest gangbare betaalkaarten aanvaarden. En je kiest bovendien om de betaalmogelijkheden aan te bieden die passen bij je zaak. Handig, niet?

De voordelen van een betaalterminal

We zetten de voordelen van een betaalterminal nog even op een rijtje:

  • Snelle en veilige betaalmethode voor je klant
  • Je hoeft geen wisselgeld of kleingeld meer te voorzien
  • Win zelf kostbare tijd per transactie
  • Je klant zal sneller impulsaankopen doen waardoor je meer omzet krijgt
  • Je hebt een duidelijk overzicht van je inkomsten
  • Alle gangbare betaalkaarten worden aanvaard
  • Maak je keuze uit de betaalmogelijkheden die passen bij je zaak

Ben jij er klaar voor?

Oud betaalsysteem vervangen

Misschien is je oude betaalterminal binnenkort aan vervanging toe? Dan is dit het geschikte moment om een nieuwe aan te schaffen. Bij bestellingen voor 31 mei 2023 is de installatie bovendien volledig gratis (je bespaart €175). Hou rekening met een levertermijn van min. 2 weken. Waar wacht je nog op?

0

Geen producten in uw winkelwagen.