Bella-May Fashion Bredene

Bella-May Fashion

Bella-May brengt betaalbare fashion items met een unieke en kwaliteitsvolle touch rechtstreeks naar jou. Ontdek exclusieve stukken die je niet overal zult vinden, samengesteld met zorg en passie. Aischa struint wekelijks rond op zoek naar nieuwe collecties om jou te verrassen en te inspireren. Je zult zeker iets vinden dat perfect bij jou past.

De collecties

Het onderscheidende kenmerk van Bella-May collecties? De eindeloze combineermogelijkheden. Elk kledingstuk is zorgvuldig uitgekozen zodat het moeiteloos te combineren is met andere items uit de collectie. Zo ga je naar huis met een complete outfit die op talloze manieren te stylen en dragen is. Jouw garderobe wordt tijdloos en biedt eindeloze mogelijkheden voor elke gelegenheid in jouw leven!

Wil je graag persoonlijk advies? Breng dan een bezoek aan de Bella-May winkel, waar een warm welkom op je wacht!

Wat zegt Aischa over Juka.Retail

“Ik leerde Juka.Retail kennen toen ik verhuisde van winkelpand en een nieuw kassasysteem aanschafte. Ik kreeg de installatie niet voltooid en nam contact op met hun, ik werd toen heel goed geholpen en ze kwamen ter plaatste de volledig installatie doen en ook alles werd netjes uitgelegd. Fijn dat ik mij daar geen zorgen meer over hoefde te maken en ik mijn volledig kassasysteem ken. Zo kan ik mijn klanten nog beter helpen. Ook een loyalty systeem werd besproken en de gepaste partner werd hiervoor geselecteerd door hun hulp. Kortom: heel tevreden van de service, een grote aanrader!”

Veel groetjes,
Aischa

 

Juka.Retail Tools: Lightspeed Omnichannel kassa software met eCom webshop, kassa hardware, training

0

Geen producten in uw winkelwagen.