Cosybaby Oevel

Cosybaby-Oevel

Graag heten ze jou van harte welkom in hun 900m² grote Cosybaby paradijs, dé babyspeciaalzaak met een zeer uitgebreid assortiment van meer dan 200 merken, stuk voor stuk zorgvuldig en met de grootste passie voor jou als (toekomstige) ouder geselecteerd.

Hun troeven liggen in hun vakkennis, die ze met toewijding willen overbrengen, om jouw keuzes te vereenvoudigen en ervoor te zorgen dat je tevreden met het juiste artikel naar huis gaat.

Vanaf het moment dat je hun deur binnenstapt, word je ondergedompeld in de Cosybaby-familie, waar een warm welkom, een familiaire sfeer en een persoonlijke aanpak centraal staan.

Ze bieden enkel topkwaliteit en staan altijd voor je klaar met een persoonlijk aanspreekpunt, en niet te vergeten: uitstekende service en dienst na verkoop.

Voor de Antwerpse Kempen zijn zij dé specialist op het gebied van geboortelijsten. Ze creëren een eerste privé huisje voor jouw kleine oogappel, waar alle met zorg gekozen spulletjes mooi worden uitgestald voor familie en vrienden.

Ontdek de magie van Cosybaby en geniet met volle teugen van het ouderschap met vertrouwen en plezier!

Juka.Retail Tools: Lightspeed Omnichannel kassa software met eCom webshop, kassa hardware, koppeling Geboortelijst.be, training, support

0

Geen producten in uw winkelwagen.