De Witte Walvis Bierbeek

De Witte Walvis-Bierbeek

Bij De Witte Walvis, een betoverende baby- en kinderspeciaalzaak in de historische melkerij te Bierbeek, betreed je een magische wereld voor jouw kind. Laat je verwonderen terwijl je tussen talloze merken snuffelt en een verrassend geschenkje uitkiest. Of kom langs om een prachtige geboortelijst samen te stellen of gepersonaliseerd textiel te laten ontwerpen. Wat je stijl of budget ook is, hier vind je het allemaal. Laat je begeleiden met plezier en maak van elk bezoek een waar feest!

De trotse mama van Niene, die voorheen 10 jaar lang op de dienst kindergeneeskunde van het UZ Leuven werkte en zich daar volledig richtte op het welzijn van kinderen, staat nu aan het roer van De Witte Walvis. Haar liefde voor baby’s en kinderen was altijd al een passie, zelfs in haar vrije tijd. Nu kan ze al die passies bundelen in De Witte Walvis!

Ervaar zelf de betovering van De Witte Walvis en laat je onderdompelen in een wereld van prachtige baby- en kinderproducten. Met een warm welkom en professioneel advies staat dit enthousiaste team klaar om jou en je kleintje te verwennen met een buitengewone winkelervaring!

Juka.Retail Tools: Lightspeed Omnichannel kassa software met eCom webshop, kassa hardware, koppeling Geboortelijst.be, training, support

0

Geen producten in uw winkelwagen.