Heavenly Collection Knokke

Heavenly Shops 

Leef het leven in meerdere kleuren

Hoe het allemaal begon… Ons modeverhaal begint 20 jaar geleden. Sindsdien distribueren we een selectie complementaire modemerken naar meer dan 200 modewinkels in de Benelux. We kennen onze klant en begrijpen wat vrouwen willen.

Heavenly weet het

De beste Modewinkels misten leuke, comfortabele en trendy broeken. Gemakkelijk om te dragen en geweldig in stijl. Dus besloten we om ze te creëren met Heavenly Shops. Het modehuis voor een kenmerkende collectie coole corduroy broeken, ontworpen in België en gemaakt in Portugal.

De perfecte broek

Waarom houden meiden van Heavenly-broeken? Ze hebben de perfecte pasvorm en zijn geschikt voor alle generaties. Zo voelen geweldige vrouwen van alle leeftijden zich fantastisch en zien er geweldig uit in hen. En ze vormen een fris, interessant alternatief voor jeans! Wie heeft ooit gezegd dat broeken saai moeten zijn?

Kleur verlicht je leven

Heavenly Shops brengt een levendige splash van kleur in jullie levens, harten en zielen. Leuk en trendy tegelijk. Kleed je statement broeken omhoog of draag ze casual. Dat is jouw Heavenly stijlkeuze. Een kleurrijke collectie tops, rokken en jurken completeren het Heavenly-merk.

Juka.Retail Tools: Lightspeed Omnichannel kassa software met eCom webshop, kassa hardware, training, support

0

Geen producten in uw winkelwagen.