Orsetto Jabbeke

Orsetto Babyspeciaalzaak Jabbeke

Haike en Ruben zijn de trotse ouders van twee kleintjes en tevens de fiere eigenaren van Orsetto Babyboetiek. Hun baby- en kinderspeciaalzaak, gelegen in het hart van Jabbeke, is een paradijs voor aanstaande ouders en iedereen die op zoek is naar leuke, kwalitatieve kinder- en babygeschenken. Bij Orsetto vind je een gezellige familie van meer dan 120 merken, geschikt voor elk budget en elke stijl.

Geboortelijsten

Ze zijn enorm trots op hun geboortelijstservice, die werkelijk uniek is in de regio Brugge en de Kust. Persoonlijk contact, deskundig advies en flexibiliteit zijn hun troeven.

Extra Diensten

Omdat ze het belangrijk vinden dat aanstaande ouders zorgeloos kunnen uitkijken naar de geboorte, bieden ze ook diverse extra services aan, zoals gratis levering van de artikelen aan huis, hulp bij het inrichten en decoreren van de babykamer, geboortekaartjes en attenties, evenals de mogelijkheid om artikelen te personaliseren.

Haike en Ruben van Orsetto Babyboetiek zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke producten en diensten om de reis naar het ouderschap zo vreugdevol en stressvrij mogelijk te maken.

Juka.Retail Tools: Lightspeed Omnichannel kassa software met eCom webshop, kassa hardware, koppeling Geboortelijst.be, training

0

Geen producten in uw winkelwagen.