Petit Bibi Sint-Michiels Brugge

In februari 2015 opende Bibi-Deco haar deuren als winkel die gespecialiseerd is in unieke en praktische artikelen voor kinderen. De drijvende kracht achter deze onderneming is Pascale Van Hulle, die over een uitgebreide ervaring beschikte als leidinggevende in verschillende kinderdagverblijven. Daar lag de focus op het creëren van decoraties en het waarborgen van veiligheid voor de kleintjes.

Winkel

Naarmate de reputatie van hun uitzonderlijke werk zich verspreidde, begonnen collega’s te informeren of ze ook dezelfde hoogwaardige decoraties en beveiligingsmaatregelen konden verkrijgen. Dit leidde tot de oprichting van de winkel, die aanvankelijk wanddecoraties, houten speelgoed en een selectie van leuke hebbedingetjes aanbood.

Geboortelijsten

Het duurde niet lang voordat klanten de wens uitten om geboortelijstjes bij de winkel te kunnen plaatsen. Dit leidde tot de uitbreiding van Bibi-Deco tot een gespecialiseerde babyspeciaalzaak, die inspeelt op de unieke behoeften van aanstaande ouders.

Petit Bibi

Met 25 jaar ervaring in de kinderopvang en een diepgaand begrip van de wensen en praktische vereisten van zowel kinderen als ouders, streeft Petit Bibi er voortdurend naar om originele, praktische en innovatieve producten van verschillende merken te ontdekken en aan te bieden.

Aanbod

Sinds begin mei 2019 worden klanten verwelkomd in de huidige winkel, die beschikt over een indrukwekkende winkelruimte van ongeveer 1000 vierkante meter. Hier kunnen zij een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde items verkennen die de toewijding van Petit Bibi weerspiegelen om uitzonderlijke keuzes te bieden voor hun gewaardeerde klanten.

Juka.Retail Tools: Lightspeed Omnichannel kassa software met eCom webshop, kassa hardware, betaalterminal, koppeling Geboortelijst.be, training, support

0

Geen producten in uw winkelwagen.