Petitou Gistel

Misschien ken je dat gevoel wel: het verlangen naar een nieuwe uitdaging in het leven, het gevoel dat je niet langer kunt groeien in je huidige baan. Zo ontstond Petitou Kinderkleding in Gistel.

Ontstaan

Het perfecte pand in Gistel werd gevonden, en het was een ongelooflijk geluk: het bleek vroeger een kinderwinkel te zijn geweest. Dit gaf het pand een charmante uitstraling, die absoluut behouden moest blijven. Na enige renovatie en opfrissing werd Tine haar droomwinkel werkelijkheid!

Met veel liefde en toewijding werd Petitou Kinderkleding in Gistel opgericht! De passie voor kindermode leidt Tine naar de mooiste en hoogwaardige baby- en kindermerken, inclusief bijpassende accessoires.

Collectie

Petitou Kinderkleding in Gistel biedt een prachtige selectie van zowel bekende als minder bekende merken aan. Met de focus op prijs en kwaliteit zoeken ze altijd naar de meest betaalbare kindermode. Tine helpt graag bij de zoektocht naar de perfecte outfit en stelt met plezier leuke setjes samen binnen ieders budget.

De collectie is beschikbaar voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ze zorgen voor voldoende keuze, zodat zowel ouders als kinderen iets vinden dat bij hen past.

Juka.Retail Tools: Lightspeed kassa software, kassa hardware, betaalterminal, training

0

Geen producten in uw winkelwagen.