Picobello Ruitersport Jabbeke

Picobello Ruitersport

Sinds 1 januari 2009 zijn Patrick en Lieve actief in de verkoop van paardensportartikelen. Ze hebben de ambitie om hun zaak Picobello Ruitersport uit te bouwen met kwaliteitsartikelen en een garantie voor goede en vriendelijke service, met als doel een thuis te zijn voor paardenliefhebbers.

Wie zijn ze

Lieve, een vrouw met een diepgewortelde passie voor dieren, ontwikkelde haar liefde voor paarden pas rond haar dertigste levensjaar. Ze begon met paardrijden en volgde verschillende cursussen om zoveel mogelijk kennis over paarden op te doen.

Patrick, beter bekend als Patje, heeft al sinds zijn zesde jaar ervaring met paarden. Hij begon met paardrijden op de manege, leerde thuis bij zijn vader en belandde uiteindelijk in de drafsport.

Ontstaan

Tijdens avondlessen als paardentrainer en fokker hebben ze resoluut besloten om volledig voor hun zaak te gaan.

Winkel Snellegem

Hoewel hun oorspronkelijke plan was om de winkel in Torhout te vestigen, moesten ze vanwege bodemvervuiling hun plannen wijzigen. Ze besloten om een winkel aan hun huis in Snellegem te bouwen.

Juka.Retail Tools: Lightspeed Omnichannel kassa software met eCom webshop, kassa hardware, training, support, online marketing, drukwerk

0

Geen producten in uw winkelwagen.