Poolboy Kortrijk

Bij Poolboy vinden klanten alles wat ze nodig hebben voor in en rond het zwembad. Ze bieden een breed scala aan onderhoudsproducten, wisselstukken en coole gadgets om ervoor te zorgen dat klanten op elk moment zorgeloos kunnen genieten van hun zwembad.

Poolboy drive-in

In de drive-in kunnen klanten alle benodigde onderhoudsproducten, wisselstukken en coole gadgets vinden voor hun zwembad. De specialisten staan klaar met waardevolle tips en tricks voor een optimaal en gemakkelijk onderhoud. Bovendien zetten ze de aankopen direct in de wagen van de klant, voor ultiem gemak.

Onderhoud

Voor degenen die liever willen genieten van het zwembad zonder de last van onderhoud, biedt Poolboy de onderhoudsservice aan. Met deze service worden klanten volledig ontzorgd wat betreft het onderhoud van hun zwembad. Ze nemen al het denkwerk en de inspanning over, waardoor klanten kunnen genieten van ontspannen momenten met vrienden en familie, zonder zorgen over zomerse stress.

Kortom, Poolboy is de ideale bestemming voor klanten die op zoek zijn naar alles wat ze nodig hebben om hun zwembad in topconditie te houden. Met een breed assortiment aan producten en de handige onderhoudsservice, kunnen klanten onbezorgd genieten van een perfect zwembad, op elk gewenst moment.

Juka.Retail Tools: Lightspeed kassa software, koppeling Exact Online, kassa hardware, training

0

Geen producten in uw winkelwagen.