Rent Solutions Roeselare

By BMW Dejonckheere

Leen en Christophe Dejonckheere zijn in 2005 gestart met hun succesverhaal door de overname van de BMW en MINI concessie in Roeselare. Al snel breidden ze hun imperium uit met een extra concessie in Doornik. Begin 2020 voegden ze ook de Jaguar Land Rover concessie in Kortrijk aan hun portfolio toe. En nu, in 2023, is de Jaguar Land Rover concessie in Tournai ook onderdeel geworden van de Dejonckheere-groep.

Rent Solutions

Maar dat is nog niet alles. Naast deze vier garages met verschillende prestigieuze automerken hebben ze ook Rent Solutions opgericht. Met Rent Solutions richten ze zich voornamelijk op de verhuur van recente BMW’s en MINI’s, maar ze bieden ook een scala aan andere mobiliteitsoplossingen aan.

Verhuur voertuigen

En het gaat verder dan alleen personenauto’s. Ze verhuren ook minibussen die perfect zijn voor uw reizen naar het buitenland met familie of vrienden, of het nu voor een korte of lange termijn is.

Als u behoefte heeft aan ruim transport, dan kunnen ze u helpen met hun bestelwagens. En voor degenen die een sportieve twist willen geven aan hun avonturen, bieden ze een uitgebreid assortiment elektrische fietsen aan. En dat alles tegen een minimale prijs voor een maximale ervaring!

Verhuur accessoires

Maar daar stopt het niet. Naast deze uitgebreide mobiliteitsoplossingen bieden ze ook de verhuur van allerlei accessoires aan: dakkoffers, fietsendragers, sneeuwkettingen, daktenten, en nog veel meer.

Bij Dejonckheere bent u verzekerd van topkwaliteit en een uitstekende service. Laat hen uw mobiliteitsbehoeften vervullen en geniet van een zorgeloze ervaring op de weg. Neem vandaag nog contact met hen op en ontdek wat ze voor u kunnen betekenen!

Juka.Retail Tools: website & hosting

0

Geen producten in uw winkelwagen.