Huurkoop je kasatoestellen vanaf €60 per maand.

Koop via maandelijkse betalingen de hardware voor je touchscreen kassa. De bundel bevat o.a.:

  • Touchscreen kassa
  • Barcodescanner
  • Cashgeld lade
  • Kasticketprinter + kassarollen

Je betaalt een maandelijkse huur, en je wordt eigenaar van de kassatoestellen wanneer alle betalingen van de huurkoop voldaan zijn. Leasing kassa toestellen met installatie en training

Leasing kassa toestellen vanaf €60 per maand met gratis installatie en training
Leasing kassa toestellen vanaf €60 per maand met gratis installatie en training en wordt eigenaar na de huurkoop periode

Leasing kassa toestellen mét installatie en training

Ben je op zoek naar een nieuw kassasysteem voor je winkel? Kies dan voor leasing van je kassatoestellen. Vanaf €60 per maand heb je al moderne en gebruiksvriendelijke kassatoestellen die je aan je wensen kunt aanpassen.

Onze kassatoestellen zijn voorzien van alle functies die je nodig hebt om je bedrijf efficiënt te runnen. Zo kun je met onze kassatoestellen snel en gemakkelijk producten verkopen, klanten afrekenen en je voorraad bijhouden. Daarnaast bieden wij je installatie en training, zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe kassasysteem.

Contacteer ons voor een simulatie van de huurkoop van je nieuwe kassatoestellen.

Wil je weten of huurkoop de beste optie is voor jouw bedrijf? Contacteer ons dan voor een simulatie. We berekenen je een voorstel op maat, zodat je precies weet wat de kosten zijn en wat je maandelijks betaalt.

Huurkoop is een flexibele financieringsvorm die je helpt om je bedrijf te laten groeien. Je betaalt een maandelijkse huur, en je wordt eigenaar van de kassatoestellen als je ze volledig hebt afgelost.

Vraag vandaag nog een simulatie aan en ontdek of leasing kassa toestellen de juiste oplossing is voor jou.

kassasysteem winkel

Centraal voorraadbeheer
voor meerdere locaties

Heb je één winkel of meerdere filialen? Ons systeem biedt je de mogelijkheid om al je locaties centraal te beheren.

Met één centrale voorraad kun je nauwkeurig de beschikbaarheid van producten volgen en bijwerken, ongeacht de locatie waar ze worden verkocht. Dit betekent dat je altijd een realtime overzicht hebt van je voorraadniveaus en efficiënt kunt inspelen op de vraag vanuit verschillende locaties. Of het nu gaat om het bijvullen van voorraad, het overboeken van producten tussen locaties of het bijwerken van prijzen, ons kassasysteem biedt de tools die je nodig hebt voor naadloos voorraadbeheer.

Vergroot je verkoop met
aantrekkelijke cadeaubonnen

Geef je verkoop een boost met het gebruik van cadeaubonnen in het kassasysteem.

Verkoop cadeaubonnen aan je klanten en volg ze eenvoudig op in het systeem. Cadeaubonnen bieden de ontvanger de vrijheid om zelf een cadeau te kiezen dat ze echt leuk vinden, waardoor ze een persoonlijke en gewaardeerde winkelervaring hebben. Cadeaubonnen zijn ook een handig en snel cadeau-idee voor de gever, omdat ze niet hoeven na te denken over specifieke cadeaus. Bovendien zijn cadeaubonnen ook geschikt voor online aankopen, waar ze gemakkelijk kunnen worden verzonden via e-mail of post.

Met het kassasysteem kun je profiteren van de aantrekkingskracht van cadeaubonnen en nieuwe kansen creëren om je klantenbestand uit te breiden en de verkoop te stimuleren.

Kassasysteem kassa toestellen huurkoop

Bouw sterke klantrelaties op
met geavanceerd klantenbeheer

Klantrelaties zijn essentieel voor het succes van elk bedrijf. Ze helpen je om loyale klanten te creëren die vaker terugkomen en meer geld uitgeven.

Gepersonaliseerde service:

Door persoonlijke notities toe te voegen aan je klantenbestand, kun je je klanten een unieke ervaring bieden. Je kunt bijvoorbeeld notities toevoegen over hun favoriete producten, hun voorkeuren of hun verjaardag. Deze informatie kun je gebruiken om je klanten persoonlijkere service te bieden, zoals het aanbevelen van producten die ze leuk vinden of het sturen van een felicitatie op hun verjaardag.

Beheren van je klantenbestand:

Met het kassasysteem kun je eenvoudig je klantenbestand beheren. Je kunt bijvoorbeeld klantprofielen aanmaken, notities en contactgegevens toevoegen en statistieken over je klanten bekijken. Deze informatie kun je gebruiken om je marketinginspanningen te verbeteren en je klantenbestand beter te begrijpen.

Doelgerichte marketing:

Met het kassasysteem kun je je marketinginspanningen op de juiste doelgroep richten. Je kunt bijvoorbeeld klanten categoriseren op basis van hun aankoopgeschiedenis, locatie of interesses. Deze informatie kun je gebruiken om je marketingboodschappen te personaliseren en de resultaten van je marketing te verbeteren.

Eenvoudig documentbeheer
en efficiënte facturatie

Met ons kassasysteem heb je alles voor perfecte facturatie binnen handbereik. Snel en eenvoudig facturen opstellen, betalingen opvolgen en je administratie stroomlijnen? Met ons kassasysteem is het allemaal mogelijk.

Onze krachtige facturatiemogelijkheden stellen je in staat om facturen op te stellen die voldoen aan alle wettelijke vereisten. Bovendien bieden we standaard facturatie-opties voor je kassaverkopen, indien gewenst door de klant.

Ons kassasysteem is de perfecte oplossing voor bedrijven van elke omvang. Met onze gebruiksvriendelijke software en uitgebreide functionaliteiten kun jij je facturatieproces efficiënter maken en tijd besparen.

Naadloze integratie met
webshops en boekhoudsoftware

Breid je verkoopkanalen uit en vereenvoudig je boekhoudprocessen met het kassasysteem.

Ons systeem biedt naadloze integratiemogelijkheden met populaire webshops zoals WordPress & WooCommerce, Shopify en Prestashop. Door je kassa te koppelen aan je webshop, kun je je voorraad en verkoop synchroniseren en een consistent beheer voeren over zowel je fysieke winkel als je online aanwezigheid.

Daarnaast kun je het kassasysteem eenvoudig integreren met bekende boekhoudsoftware, waardoor je gegevens automatisch worden gesynchroniseerd en je administratieve taken vereenvoudigd worden. Door deze naadloze integraties maximaliseer je efficiëntie, vermijd je dubbel werk en krijg je een volledig overzicht van je verkoop en financiële gegevens.

Het kassasysteem is ontworpen om je bedrijf soepel te laten werken, of je nu online of offline actief bent.

Persoonlijke begeleiding en
volledige ondersteuning

Bij Juka.Retail begrijpen we dat een soepele start met een nieuwe tool essentieel is voor je bedrijf.

Daarom bieden we persoonlijke begeleiding bij installatie en training. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, zodat je het maximale uit het systeem kunt halen. Of je nu hulp nodig hebt bij het instellen het configureren van het systeem of het trainen van je personeel, we zijn er om je te ondersteunen. Bovendien is er steeds support, inclusief telefoon- en e-mailondersteuning voorzien door onze leveranciers.

Wil je uitgebreide ondersteuning die verder gaat dan wat leveranciers aanbieden, dan zorgen wij ervoor dat je altijd de hulp krijgt die je nodig hebt.

Bekijk onze mogelijkheden hier.

Neem vandaag nog vrijblijvend
contact met ons op

"*" indicates required fields

Jouw naam*
Hiermee kunnen we veel sneller een vrijblijvend voorstel voor huurkoop samenstellen.
0

Geen producten in uw winkelwagen.