Huurkoop je kasatoestellen vanaf €60 per maand.

Koop via maandelijkse betalingen de hardware voor je touchscreen kassa. De bundel bevat o.a.:

  • Touchscreen kassa
  • Barcodescanner
  • Cashgeld lade
  • Kasticketprinter + kassarollen

Je betaalt een maandelijkse huur, en je wordt eigenaar van de kassatoestellen wanneer alle betalingen van de huurkoop voldaan zijn. Leasing kassa toestellen met installatie en training

Leasing kassa toestellen vanaf €60 per maand met gratis installatie en training
Leasing kassa toestellen vanaf €60 per maand met gratis installatie en training en wordt eigenaar na de huurkoop periode

Leasing kassa toestellen mét installatie en training

Ben je op zoek naar een nieuw kassasysteem voor je winkel? Kies dan voor leasing van je kassatoestellen. Vanaf €60 per maand heb je al moderne en gebruiksvriendelijke kassatoestellen die je aan je wensen kunt aanpassen.

Onze kassatoestellen zijn voorzien van alle functies die je nodig hebt om je bedrijf efficiënt te runnen. Zo kun je met onze kassatoestellen snel en gemakkelijk producten verkopen, klanten afrekenen en je voorraad bijhouden. Daarnaast bieden wij je installatie en training, zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe kassasysteem.

Contacteer ons voor een simulatie van de huurkoop van je nieuwe kassatoestellen.

Wil je weten of huurkoop de beste optie is voor jouw bedrijf? Contacteer ons dan voor een simulatie. We berekenen je een voorstel op maat, zodat je precies weet wat de kosten zijn en wat je maandelijks betaalt.

Huurkoop is een flexibele financieringsvorm die je helpt om je bedrijf te laten groeien. Je betaalt een maandelijkse huur, en je wordt eigenaar van de kassatoestellen als je ze volledig hebt afgelost.

Vraag vandaag nog een simulatie aan en ontdek of leasing kassa toestellen de juiste oplossing is voor jou.

Persoonlijke begeleiding en
volledige ondersteuning

Bij Juka.Retail begrijpen we dat een soepele start met een nieuwe tool essentieel is voor je bedrijf.

Daarom bieden we persoonlijke begeleiding bij installatie en training. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, zodat je het maximale uit het systeem kunt halen. Of je nu hulp nodig hebt bij het instellen het configureren van het systeem of het trainen van je personeel, we zijn er om je te ondersteunen. Bovendien is er steeds support, inclusief telefoon- en e-mailondersteuning voorzien door onze leveranciers.

Wil je uitgebreide ondersteuning die verder gaat dan wat leveranciers aanbieden, dan zorgen wij ervoor dat je altijd de hulp krijgt die je nodig hebt.

Bekijk onze mogelijkheden hier.

Neem vandaag nog vrijblijvend
contact met ons op

"*" indicates required fields

Jouw naam*
Hiermee kunnen we veel sneller een vrijblijvend voorstel voor huurkoop samenstellen.
0

Geen producten in uw winkelwagen.