Hulp bij de start van je nieuwe kassa

  • Kleinhandel of horecazaak
  • Een kassasysteem voor elk type onderneming
  • Op maat van jouw zaak
  • Kant-en-klaar starten
  • We trainen en coachen jou en je team
  • Opvolging zolang je wenst

Zo helpen we je graag om tijd te besparen zodat jij je kunt bezig houden met wat voor jou belangrijk is. Contacteer ons om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen je winkel of horeca-zaak te optimaliseren en te laten groeien met het juiste kassasysteem en tools.

Kassasysteem voor Retail

Kassasysteem voor Horeca

Optimaliseer je zaak met een nieuw kassasysteem
voor retail of horeca.

Ben je op zoek naar manieren om tijd en geld te besparen in je zaak? Door ons te laten helpen bij het digitaliseren van je administratie, het optimaliseren van je voorraad en het verhogen van je verkoop met een kassasysteem voor retail en horeca, kan jij de efficiëntie en winstgevendheid van je onderneming verbeteren.

Of je nu een kleine winkel of een winkelketen met meerdere verkooppunten hebt met of zonder een webshop of een restaurant, bar, tea-room of andere horecazaak hebt, wij bieden kassasystemen voor retail en horeca zodat je meer succes kan behalen en kan groeien. Laat ons jou helpen om je bedrijfsprocessen en werkmethodes te optimaliseren en de uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden.

Waarom met ons, Juka.Retail werken?

Online kassasysteem

Online kassasystemen voor
retail en horeca
optimaliseren je verkoop, voorraadbeheer en klantenbeheer.

Dankzij eenvoudige en overzichtelijke digitale rapportering krijg je meer controle over je zaak en spendeer je minder tijd aan administratie.
Bovendien heb je deze informatie altijd en overal ter beschikking: professionaliteit voorop!

Ga omnichannel met een webshop

Verkoopt jouw winkel zowel
online als offline?
Of je biedt online gerechten aan voor afhalen of thuislevering? Dan is omnichannel iets voor jou! Zo verbind je jouw fysieke winkel(s) of horecazaak met je webshop.

Koppelen met extra tools

Betaalterminals
Boekhouding
Online kanalen voor maaltijdbezorging
Facturatie
Nieuwsbrieven
Klantenkaarten
Geboortelijsten
Afsprakenbeheer


Gedaan met toestellen manueel te bedienen of gegevens handmatig te bewaren op verschillende plaatsen. Wij koppelen kassasystemen voor retail en horeca met boekhoudsoftware, CRM, en alle nodige tools zodat je alles op 1 centrale plaats beheert. Wij leveren en koppelen betaalterminals en online betaalsystemen en voorzien voordelige transactie-tarieven.

Installatie, training en support

Van kassalade tot barcodescanner, van witte kassa tot mobiel kassapunt en van keukenbon-printer tot betaalterminal, wij voorzien alle nodige moderne hardware voor je kassa. Om je kassasysteem voor retail en horeca, software en toestellen efficiënt te gebruiken, is wat studie en oefening nodig. We bieden training over het gebruik van je nieuwe systeem, helpen je opstarten en coachen je in het gebruik op lange termijn.

Meer info ...

Wie zijn wij.

Het is onze missie om kleinhandelaars en horeca-uitbaters te voorzien van de nodige digitale hulpmiddelen zoals een kassasysteem voor retail of horeca, training en begeleiding om hun zaak efficiënt te beheren, te besturen en te optimaliseren, waardoor ze volledige controle hebben over hun huidige werking en toekomstige groei.

Juka Retail Team

Optimaliseer je zaak met onze ondersteuning en training

Bij Juka Retail bieden we niet alleen het beste kassasysteem voor retail en horeca, maar ook training,  ondersteuning en support om je zaak op een eenvoudig en efficiënte manier te beheren en te runnen. Ons team van experts staat altijd klaar om je te helpen met al je vragen en behoeften en zorgen ervoor dat je het maximale uit je systeem haalt.

Deze handelaars kennen ons al.

Wil je graag horen wat onze klanten hebben ervaren toen ze gebruik maakten van onze diensten en oplossingen?

Wij hebben een aantal succesverhalen van kleinhandelaren die onze hulp hebben gebruikt om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren, hun verkoop te verhogen en tijd te besparen. Laat je inspireren door deze verhalen en neem contact met ons op om te zien hoe wij jou kunnen helpen om hetzelfde te bereiken.

Wij integreren en automatiseren.

Op een persoonlijke en klantgerichte manier geven we je meer controle en overzicht over je verkoop, rapportage, boekhouding en zo veel meer.

We digitaliseren je administratie via verschillende componenten zoals online kassasystemen, webshops, online boekhouding, afspraken beheer, klanten- en spaarkaarten, geboortelijsten, betaalterminals en online betaalmodules, enz.

Na het aanleveren en installeren van de innovatieve kassasystemen voor retail en horeca, kun je rekenen op de nodige begeleiding en training. We zorgen er graag voor dat je de nieuwe systemen volledig beheerst.

Tips en tricks voor jouw kleinhandel.

0

Geen producten in uw winkelwagen.